Velkommen til SEA-Camps

Hvad er Camp på Sportsefterskolen Aabybro?

​Camp på Sportsefterskolen Aabybro er for dig, som ikke kan få nok sport. Camp hos os er en træningslejr på fire dage, hvor du, eller dit barn, får muligheden for at træne spring, fodbold eller håndbold. Vi vil her sørge for at der er de bedste instruktører, samt fantastiske faciliteter, der tilsammen vil skabe de bedste rammer for den fedeste oplevelse og sportslig udvikling.


Udover en masse sport, vil der på camp også være en masse fællesskabende aktiviteter, som sikrer at alle deltagere bliver rystet rigtig godt sammen, og får dannet venskaber på tværs af de forskellige sportsgrene.
Herved får du på vores camp en fornemmelse for det fællesskab på tværs af baggrund og interesser, som er hele rygraden i efterskoleoplevelsen. Fællesskabet er ikke den eneste måde du vil stifte bekendtskab med efterskolelivet her på Sportsefterskolen Aabybro. Da du i de fire dage bor på skolen, vil du derfor også opleve hvordan det er at sove på efterskolen. Vores fantastiske køkkenpersonale står ligeledes klar alle dage til at levere mad, som vil holde energien i top, alle dage!

​Camp kort fortalt

Du overnatter på skolen i den tid der er camp. Pris 1.450 kr. for lang camp og 1.095 kr. for kort camp

For alle der går fra 5. klasse til 9. klasse (Uge 26 er for både 3.-5. klasse og 6.-9. klasse). 

Dagene består af minimum tre træningspas. Derudover er der fællesaktiviteter på tværs af de tre camps, da fællesskab på tværs af alle er en stor del af efterskolelivet.

Hvis du ønsker at se billeder fra tidligere camps, kan du se mere på vores facebookside eller vores instagram.​


​OBS: Går du i 5. klasse og skal starte i 6. klasse efter sommerferien, så bestemmer du selv om du vil med 3.-5. eller 6.-9. klasse i de camps, der ligger i sommerperioden.

I løbet af et år har vi camps i følgende uger

  • Uge 8, Vintercamp 2023
  • Uge 26, Sommercamp 2023
  • Uge 32, Sommercamp 2023
  • Uge 42, Efterårscamp 2023

@Sportsefterskolenaabybro

Oplev efterskolelivet på SEA

Er du klar til at melde dig ind?​

Tilmeld dig Sportsefterskolen Aabybro. Det tager kun et par minutter.