Praktiske oplysninger til forældre​

​Information du som forældre skal bruge, for at gøre dit barn helt klar til camp.

Informationbrev

​En til to uger før dit barn skal på camp, vil du modtage en mail med oplysninger med bl.a.

• Et eksempel på deres daglige program. ​
  • Start og slut tidspunkt
  • Link til pakkeliste

Har du ikke fået den mail, så skriv en mail til mj@sportsefterskolen.dk, så kan der være sket en fejl 40 ;)

Pakkeliste

​Som forældre er det vigtigt at have styr på børnenes ting, de to vigtigste ting er slik og tandbørste.

​Selvom vi som skole ligger tæt på handlemuligheder, så får de unge IKKE lov at gå ud at handle, så giv dem endelig rigeligt med slik med ;)

• Sengetøj + dyne og pude
  • ​Drikkedunk
  • Toilettaske
  • Sportstøj
  • Badetøj
  • Skotøj til både ude og inde
  • Håndklæde
  • Slik
  • Det gode humør​

Hvad hvis mit barn ringer til mig under campen

​Den første dag har vi utrolig meget fokus på fællesskabet, det handler ikke kun om ens sport på campen, men også om at få en masse nye venner. Der er altid Campdeltagere som kommer alene, og vi vil have alle går fra campen med en ordentlig portion nye venner.

Hvis dit barn ringer hjem, så det vigtigt du spørger barnet, om de har talt med en voksen, da vi 9/10 gange kan klare det. ​

​Mangler du stadig information?

​Hvis du ikke har kunne finde svar på et spørgsmål du har, så har du mulighed for at skrive på mj@sportsefterskolen.dk eller ringe på 21404519.

Så vil jeg gøre hvad jeg kan for at besvare dit spørgsmål. For at vende tilbage til fo​r​siden

@Sportsefterskolenaabybro

Følg med på Instagram.

Er du klar til at melde dig ind?​

Tilmeld dig Sportsefterskolen Aabybro. Det tager kun et par minutter.