Kost på Aabybro Sportsefterskole

På Sportsefterskolen Aabybro tilstræber vi en sund og varieret kost - Vi bestræber os desuden på, at lave mest muligt af maden ”fra bunden af”. Så som hjemmelavet yoghurt, agurkesalat, italiensk salat, sky, æggestand med meget mere. I vores bagerafdeling laver vi mange forskellige slags brød, og meget andet lækkert bagværk. I løbet af dagen serverer vi 6 måltider.

De 3 hovedmåltider består af:

​Morgenmad: Serveres havregryn, corn flakes, mûsli og hjemmelavet yoghurt. Desuden er der hjemmebagt brød med pålæg, ost og marmelade.

Middagsmad: Serveres det varme måltid. Hvor der for det meste vil være kød på menuen (kalv, svin, okse, kylling, kalkun eller andet), men vi laver også fiskeretter nogle gange om månedet. Hertil serveres diverse tilbehør som pasta, ris, forskellige slags kartofler, bulgur og varierende salater/varme grøntsager.

Vi serverer en blanding af danske traditionelle retter som fx karbonader med grønærter, vildmosekartofler og agurkesalat- Og mere internationale/nyere retter som kunne være wokret med skinkekød og grøntsager, ris, orientalsk salat og rød karrysauce- Eller en klassisk international ret som en god lasagne med flûtes, ketchup og blandet salat.

Aftensmad: Serveres et stort koldt bord med mange forskellige slags pålæg med tilbehør og rugbrød. Samt et stort udvalg af salater og varieret udbud af grønt tilbehør, nogen gange kombineret med en lun ret.

Serveringer/mellemmåltider:

Vi har 3 serveringer/mellemmåltider i løbet af dagen: Formiddagsservering, eftermiddagsservering og aftenservering.

Til serveringerne vil der altid være forskellige slags af årstidens frugt, rugbrød, knækbrød og forskellige slags pålæg/grønt.

Tre gange om ugen serverer vi hjemmelade boller.

@Sportsefterskolenaabybro

Følg med på Instagram.

Er du klar til at melde dig ind?​

Tilmeld dig Sportsefterskolen Aabybro. Det tager kun et par minutter.