Danselinjen

Sportsefterskolen Aabybro

  • Brænder du for at bevæge dig?
  • Kan du heller ikke stå stille, når du hører musik?
  • Ønsker du at udvikle dig som danser og bevæger

kom og dans med på danselinjen på Sportsefterskolen Aabybro!

Hverdagen for en elev på danselinjen består af seks timers intensiv træning i dans og bevægelse hver uge. Derudover er der mulighed for ekstra valgfag til fordybelse i moderne dans, hip-hop og/eller rytmisk gymnastik.

Som en ekstra mulighed, får vi også besøg af forskellige gæsteundervisere, som kommer og giver en eller flere intensive workshops i løbet af året, disse kan ligge både i hverdagen og i weekender.​

​SEA's danselinje

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

​Trænerteamet på SEA's danselinje

Hvad kan vi tilbyde på danselinjen?

På danselinjen arbejder vi med mange forskellige genre, hvor vi har tid til at dykke ned i den enkelte genre og fordybe os heri.

Derudover lægger vi også stor vægt på teknik og kropsfærdigheder som i finder vigtige for dansen, såsom styrke, smidighed, mm.

​Som elev på danselinjen lover vi:

  • at udvikle og udfordre dig på dit niveau, så du får maximalt ud af året
  • at du får sved på panden og lærer noget nyt til hver træning
  • at du rykker dig både fysisk og mentalt
  • tætte venskaber og sociale relationer med både elever og undervisere
  • dygtige og engagerede undervisere, som selv er aktive i dansens verden
  • en nysgerrig og undersøgende tilgang til dansen

Som en del af danselinjen, laver vi også vores eget show, som består af ca. 10 minutters koreografi og historiefortælling. Showets opbygning sker i et tæt samarbejde mellem elev og underviser, og bliver fremvist til diverse arrangementer på og uden for skolen. Derudover deltager danselinjen også i efterskolernes DM i Dans, hvor der bliver arbejdet intensivt med to forskellige danse.

Hvert år tager danselinjen også (i samarbejde med springlinjen) ud og rejser. Her er formålet at møde en ny dansekultur, fremvise vores show og lave workshops med lokale skoler og klubber.

​Ud over danselinjen har alle elever på skolen ca. 4 timers obligatorisk gymnastik, som munder ud i elevholdets store opvisning. Her får danselinjen rytmisk grundtræning og er en fremtrædende del af opvisningen. Som gymnast vil du få den rytmiske grundgymnastik, samtidig med dansens univers på linjen, du står derved bedre rustet når du i fremtiden ønsker at komme på udtagede hold.​

@Sportsefterskolenaabybro

Oplev efterskolelivet på SEA

Er du klar til at melde dig ind?​

Tilmeld dig Sportsefterskolen Aabybro. Det tager kun et par minutter.