Fitnesslinjen

Sportsefterskolen Aabybro

På SEA’s fitnesslinje tilbyder vi træning tilpasset alle niveauer. Vi er en blanding af drenge og piger, som alle brænder for fysisk træning og bevægelse.

Vi ønsker at gøre dig til den bedst tænkelige version af dig selv, hvor du gennem vores træning vil blive bevist om din krop og alle dens kvaliteter.

Vores fitnesslinje tager udgangspunkt i Crossfit som det store hovedområde. Crossfit har mange facetter, som alle vil indgå i vores ugentlige træning, herunder styrketræning, Olympisk vægtløftning, konditionstræning, mobilitetstræning, gymnastiske færdigheder, brug af kettlebells, og ikke mindst både sprint- og udholdenhedsworkouts.

​ 

Sideløbende med vores fysiske træning og bevægelse, vil du blive præsenteret for den teoretiske viden bag kroppens funktionalitet. Du vil derudover blive undervist i at strukturere og tilrettelægge træningsprogrammer tilpasset det enkelte menneske, samt teorien herom. I forbindelse med dette, vil du lære at instruere og undervise andre.


Fitnesslinjen er kendetegnet ved højt humør og seriøsitet i træningen. Vi forventer derfor, at du leverer dit bedste og imødekommer undervisningen med lyst og nysgerrighed i hver eneste træning.


Hvert år rejser vi på linjetur. Lokationen og turens indhold kan variere fra år til år. Alle vores ture har fokus på sammenhold på linjen og en masse træning.

​SEA's Fitnesslinje

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Trænerteamet på SEA's Fitnesslinje

​Alt du behøver at vide

Fitnesslinjen

​Udgangspunkt i Crossfit

Crossfit er udgangspunktet for vores træning på fitnesslinjen. Træningen vil derfor også berøre områder som mobilitetstræning og gymnastiske færdigheder. Derved understreger vi at fitnesslinjen altså ikke er en linje med udelukkende fokus på styrketræning - vi er meget mere end det! 

​Den bedste version af dig selv

Gennem træning og teoretisk undervisning, ønsker vi at du bliver bevidst om din krop. Som elev, på fitnesslinjen på Sportsefterskolen Aabybro, forventer vi at du møder undervisningen med nysgerrighed og gejst til at lære - til hver eneste træning! 

Facetterne i Crossfit

Indenfor Crossfit er der mange forskellige områder, som vi på fitnesslinjen igennem året vil berøre. ​Af forskellige områder du vil stifte bekendtskab kan nævnes: Styrketræning, Olympisk vægtløftning, konditionstræning, mobilitetstræning, gymnastiske færdigheder, brug af kettlebells, og både sprint- og udholdenhedsworkouts.

Rejsen på fitnesslinjen

Hvert år rejser vi på linjetur. Lokationen og turens indhold kan variere fra år til år. Alle vores ture har fokus på sammenhold på linjen og en masse træning.

@Sportsefterskolenaabybro

Oplev efterskolelivet på SEA

Er du klar til at melde dig ind?​

Tilmeld dig Sportsefterskolen Aabybro. Det tager kun et par minutter.