Håndboldlinjen​

Sportsefterskolen Aabybro​​​

​​Elsker du håndbold, fællesskab, personlig udvikling og vinde kampe - så er håndboldlinjen på Aabybro efterskole lige noget for dig.

Håndboldlinjen på Sportsefterskolen Aabybro er for både piger og drenge, uanset niveau, for træningen bliver tilpasset dit niveau og ambitioner, så du opnår en personlig udvikling.

Spiller du på eliteplan, eller drømmer du om det, så har Aabybro efterskole et tæt samarbejde med Elite håndbold Aalborg og Aabybro HK, hvor det er muligt at træne med.

​​Vi elsker også håndbold - og derfor tager hele håndboldlinjen ud for at se flere landsholds-kampe, ligakampe både for herrer og damer, men også Vendsysselhåndbold, Aalborg håndbold og Elite håndbold Aalborg, som vi samarbejder med.

Du kan altid kontakte os, for yderligere info eller en rundvisning.

​SEA's Håndboldlinje

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Trænerteamet på SEA's Håndboldlinje

Alt du behøver at vide

Håndboldlinjen

Sådan træner vi

På Sportsefterskolen Aabybros håndboldlinje vil du have 6 ugentlige træningstimer (2 moduler 3 gange om ugen). Der vil her være stort fokus på teknisk og taktisk træning af den individuelle spiller. Ligeledes vil der være teoretisk og taktisk træning så hvert enkelte spiller har forståelse for den bagvedliggende strategi. 

Kampe

Der vil i løbet af året være masser af kampe. Vi deltager både i JHF – turneringen og i DGI - turneringen. Derudover spiller vi mange kampe mod andre klubber og andre efterskoler. Vi deltager i Nordjysk mesterskab for efterskoler, hvor der er mulighed for at kvalificere sig til DM. Vi deltager endvidere i flere stævner og cups henover året - bl.a. Tornby cup

Linjerejsen

​Håndboldlinje på Sportsefterskolen Aabybro har hvert år en linjerejse, hvor vi ser kampe og spiller mod udenlandske hold, og herved får indblik i den lokale håndbold kultur. Rejsen destination variere fra år til år, men har tidligere gået til blandt andet Holland, og Frankrig. 

Kurser & gæstelærere

På håndboldlinjen vil du kunne tage børnetrænerkursus samt dommerkursus. 

Vi får på linjen besøg af forskellige gæstelærere henover året bl.a. ligaspillere fra EH Aalborg, assistenttræner og spillere fra Vendsyssel håndbold, Aalborg håndbold mfl.

@Sportsefterskolenaabybro

Oplev efterskolelivet på SEA

Er du klar til at melde dig ind?​

Tilmeld dig Sportsefterskolen Aabybro. Det tager kun et par minutter.