Ski- og snowboard​linjen

​Sportsefterskolen Aabybro​​

​Et år med fuld fart på.... Vi åbner en verden af muligheder sammen med andre, som brænder for at stå på ski og snowboard.

​Linjen giver dig en række af nye oplevelser. Du vil få mere viden om ski- og snowboardløb, du vil helt sikkert løfte dit niveau, og du vil bygge venskaber gennem træning og sjove ture hele året.

Du vil møde engagerede og dygtige instruktører, der brænder for at give deres egen glæde videre og åbne døre til en sneverden, du slet ikke kendte til, før du kom.

Vi oplever en stor søgning til ski- og snowboardlinjen, og det er derfor en god ide at kontakte skolen flere år i forvejen. ​Vi ønsker en bred sportsefterskole og derfor er der et maximalt antal pladser på linjen. Når et skoleår er startet, og der bliver en ledig plads, bruger vi denne plads til at få skolen fyldt op igen, altså en ny elev. Det er vigtigt at understrege at det ikke en genvej at melde sig på en anden linje, og så skifte når man er startet - da folk på ventelisten til ski- og snowboardlinjen tages ind først. 

Har ski- og snowboardlinjen interesse så kontakt os derfor tidligst mulig - her

​SEA's Skilinje

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Trænerteamet på SEA's Skilinje

Alt du behøver at vide

Skilinjen

Rejserne

På skilinjen rejser vi en del i løbet af året. Disse rejser går til en række forskellige destinationer og har forskellig varighed. I starten af året har vi en endagstur til Tyskland, hvor eleverne kan lære hinanden at kende. Herefter har vi en opstartstur som går til Østrig. Efter dette har vi en kursustur, som igen går til Østrig, hvor der tages instruktøruddannelse. Så er der den store fællestur, hvor hele skolen er afsted og eleverne fra ski kommer til at undervise de resterende elever - destinationen for denne varierer. Til sidst har vi en afslutningstur, hvor de elever der har tilvalgt BSI1 uddannelse har sine prøver og eksamener - destinationen varierer også her. Ski og snowboardlinjen har herved 4 rejser (5 hvis endagsturen til Tyskland medregnes), og eleverne kommer derfor til at stå en masse på ski eller snowboard. Grundet de mange rejser skal du være opmærksom på at denne linje har en ekstrabetaling. 

Teori

I forlængelse af vores instruktør- og førstehjælpsudannelse vil der nødvendigvis være teori relateret til dette. Der vil endvidere være teori i forhold til både ski og snowboard. Teorien for snowboarderne med udgangspunkt i den Canadiske manual, og for skiløberne med udgangspunkt i Den Danske Skiskoles manual. Teori er derfor en vigtig del af ski- og snowboardlinjen og du vil som elev få et stærkt teoretisk fundament i forhold til henholdsvis ski eller snowboard.

Instruktør- og førstehjælpsuddannelse

På linjen vil alle få en instruktøruddannelse og prøve at undervise nybegyndere på vores fællestur. Dette foregår i tæt samarbejde med Den Danske Skiskole, som har en uddannelse, der er anderkendt i hele verden. Efter endt kursus får du et kompetencebevis. Du kan endvidere vælge at tage BSI1 og består du denne, har du en uddannelse, du kan bruge, hvis du skal søge job fx i klubber, ungdomsskoler eller skiskoler rundt om i verden. ​Snowboard tager udgangspunkt i  teorien fra den Canadiske manual og fra undervisningsteorien i Den Danske Skiskoles manual. 

Ski kan tage tre forskellige niveauer BSI1, AKI og SEA (vores egen uden prøver således du kan undervise nybegyndere). 

Du vil som elev endvidere få et alpinrettet førstehjælpskursus, således du får kompetencerne til at håndtere de situationer, som kan opstå på pisten. 

Backyard​

Backyarden giver mulighed for at træne freestyle på alle niveauer. Vi kan hoppe 180, 360, saltoer, slide bokse, rails, osv. Med vores helt unikke setup, kan vi starte helt fra bunden. Gymnastikmadrasser og gelændere er med til at skabe tryghed.

Vi kan udfordre dig, uanset dit niveau!

@Sportsefterskolenaabybro

Oplev efterskolelivet på SEA

Er du klar til at melde dig ind?​

Tilmeld dig Sportsefterskolen Aabybro. Det tager kun et par minutter.