Jubilardag på Sportsefterskolen Aabybro

Kære jubilarer


Vi vil gerne invitere jer til en helt særlig jubilardag på Sportsefterskolen Aabybro / Aabybro Efterskole / Aabybro Ungdomsskole. Dette vil være en fantastisk mulighed for jer til at vende tilbage til de steder, der har formet jeres minder. Det ville glæde os utroligt meget at fejre jeres 5, 10, 25, 30, 40, 50, 60, 65 og 70-års jubilæum sammen med jer.


Programmet for dagen forløber således: 

11.30 Velkomst, herunder præsentation af jubilarer og medarbejdere.

Middag

Skolen i dag

Sange

Fotografering af jubilarerne

Rundvisning på skolen

Kaffe og hyggesnak

16.00 Tak for i dag


Der er med vilje ikke sat tidspunkt på flere af dagens punkter, da vi ønsker fleksibilitet i forhold til de enkelte punkters længde.

Datoen for arrangementet er lørdag den 1. april 2023 fra kl. 11:30 til 16:00. Tilmelding koster 200 kr., som kan betales enten via MobilePay til 97776 eller via bankoverførsel til reg.nr. 2214 kontonr. 89 70 77 84 39. Husk at skrive jeres navn og årgang i kommentarfeltet, når I tilmelder jer.

Tilmeldingsfristen er senest fredag den 17. marts. Vi beder jer venligst om at overholde fristen, da køkkenet skal have tid til at forberede sig.

Vi glæder os utroligt meget til at se jer og håber, at I vil tage imod denne invitation og deltage i denne specielle begivenhed. Del gerne invitationen med jeres efterskolevenner og tag dem med.


På glædeligt gensyn,

Personalet på Sportsefterskolen Aabybro

@Sportsefterskolenaabybro

Oplev efterskolelivet på SEA

Er du klar til at melde dig ind?​

Tilmeld dig Sportsefterskolen Aabybro. Det tager kun et par minutter.