SPORT, FAGLIGHED, FÆLLESSKAB OG FREMTID

Donationer​

Vi er en selvejende institution og har derfor mulighed for at modtage donationer. Vi er afhængige af stor lokal og regional opbakning til vores skoleprojekt - og en af de måder man kan støtte os på er ved at bidrage med donationer enten i form af økonomisk støtte til et projekt eller ved at donere konkrete serviceydelser eller varer.

Donationer og sponsorater er med til, at vi kan holde betalingen for et efterskoleophold nede på et niveau, så de fleste kan få råd til et efterskoleophold. Vores eneste mulige andre indtægtskilder er forældrebetalingen, statsstøtten og desuden udlejning af lokaler.

​Ifølge lovgivningen skal alle donationer offentliggøres i årsrapporten - det betyder, at man som donor ikke kan optræde anonymt.

I april 2022 modtog vi 15.000 kroner fra Lions Club Aabybro som støtte til en specialdesignet bænk i forbindelse med vores forskønnelse af udearealerne.

En vigtig støtte for os, som vi er dybt taknemlige for, og som gør det muligt for os hurtigere at komme i mål med nogle af de større projekter, som vi har gang i.

Vi har i øjeblikket en række projekter, som vi søger donationer og/eller sponsorater til -der er tale om:

Scoretavle til hallen

Vi søger en donor eller sponsor til en ny scoretavle til vores nuværende hal. Forventet pris er ca. 30.000 kroner. Der er mulighed for at få reklame med fx firmanavn i forbindelse med tavlen.

​Multibane/Goalstation

Vores fodboldlinje er vokset og har især i vinterperioden brug for alternativer til kunstgræsbanen ved stadion, da pladsen er knap for 80 fodboldspillere på en bane. Vi søger derfor donationer til etableringen af en multibane/goalstation på skolen. Samlet pris er ca. 1.200.000 kr. Ved større donationer er der mulighed for at kunne navngive banen - fx XY Arena. Bandereklamer er også en mulighed.

Central Park (udearealer)

Vi er i gang med en forskønnelse af udearealerne. Tanken er at skabe nogle grønne udearealer, der både er egnet til aktivitet og ophold og samtidig indbyder til læring i det fri. Arealerne vil være åbne for byens borgere i form af stisystemer, en mindre løbe- og MTB-rute, shelterplads, amfiteater, bålplads med mere. Her modtager vi donationer i alle størrelser - der vil ikke være mulighed for sponsorater i dette projekt.

IT-udstyr til udlån til elever fra hjem med begrænsede midler

Hvert år har vi elever, der kommer fra hjem, hvor der ikke er råd til fx en computer til undervisningen. Her har vi mulighed for at tilbyde en ældre lånecomputer til eleven. Ofte kan det dog være en fordel, hvis eleverne kunne få nyere udstyr, hvorfor vi gerne modtager donationer i form af nyere IT-udstyr især computere, som disse elever kan få fornøjelsen af.

Hvis du ønsker at støtte et af ovenstående projekter eller generelt ønsker at give en donation til Sportsefterskolen Aabybro bedes du henvende dig til forstander Esben Sevelsted Mathiasen på mail: forstander@sportsefterskolen.dk eller mobil 30701099.

På forhånd tak for støtten.

Nyheder

Opvisningsplan for gymnastikopvisning 21/22

Vores gymnastikopvisning er på plads og vi er klar til at give jer alle en fantastisk opvisning! Find oversigten over datoer og steder her

Infomøde for årgang 22/23​

​Elevholdet til skoleåret 22/23 kommer på besøg onsdag d. 9. marts og torsdag d. 24. marts. (halvdelen på hver dag)

​På denne dag vil der være individuelle samtaler fra kl. 15:30 til 21:00.

Desuden får I muligheden for at se årgang 21/22 fremføre årets gymnastikopvisning kl. 17:00. Og endelig er der infomøde med skolens ledelse.

Invitationerne er lige på trapperne og udsendes i uge 6.

Vi glæder os til at se jer - SEA

International Boglig linje

Skriv for liv - Amnesty International

Elever på den Internationale Boglige linje havde en speciel opgave lige inden jul. Aabybro Posten kiggede forbi..

Læs mere her

Åbent hus

Det går stærkt med indmeldelserne til 23/24 og 24/25. Vi har nye datoer for besøg på skolen. 

Se datoer under kontakt eller send en mail til info@sportsefterskolen.dk


Vi glæder os til at se jer!

Skoleåret 22/23 - ingen ledige pladser

Vi skriver på venteliste til alle linjer i skoleåret 22/23.

Sportsefterskolen Aabybro vinder DM i fodbold for piger. Læs mere her ...

Camps Sportsefterskolen Aabybro

​Læs mere om camps på følgende link 

  • Uge 26 - Sommercamp
  • Uge 31 - Sommer camp
  • Uge 42 - Efterårscamp
  • Uge 8 - Vintercamp

Kontaktinfo

Sportsefterskolen Aabybro

​Kærvej 9
​9440 Aabybro

CVR: 22804553

Tlf.: 98 24 10 99
E-mail: info@sportsefterskolen.dk

​Nyttige links

Forældreintra »​

Youtube »

Fødevarestyrelsens kontrolrapporter »​​

​"Jeg havde aldrig troet at man kunne få så mange gode venner på én gang!"

Samarbejde

Skolen for dig