SPORT, FAGLIGHED, FÆLLESSKAB OG FREMTID

Elitesport Aabybro​

- hvis du ikke vil gå på kompromis med dine sportslige ambitioner​!

Aabybro Elitesport er for dig der er super dedikeret i din sportsgren og dyrker den på højt niveau. Vi tilpasser et individuelt program til netop dig - således at du kan kombinere det bedste fra efterskolen med elitesport.

Indhold

Som en del af AAE Elitesport vil du blive tilknyttet en af skolens idrætslinjer, men ud over dette vil du få ekstra træning særlig tilrettelagt i forhold til netop dig - herunder:

Styrketræning​

Tilrettelagt ud fra din individuelle sportsgren med skolens fysiske træner og fysioterapeut. Du vil komme til at træne sammen med andre elitesportsudøvere.

​Mentaltræning

Den mentale side af sporten fylder i dag mere for eliteudøvere - skolens mentaltræner indfører dig i sportspsykologien og giver dig mental vejledning.

Kost- og ernæring

​For elitesportsudøvere er viden om kost- og ernæring helt afgørende. Vores kostvejleder introducerer dig til dette og hjælper dig med din individuelle kostplan.​

Forventninger​

Vi forventer generelt, at alle vores elever er engageret i undervisningen og efterskolelivet - for elever der indgår i elitesportprogrammet forventer vi yderligere, at man er særlig dedikeret og seriøs i forhold til træning, kost og restitution. Desuden har vi en forventning om, at man ved siden af efterskolen er aktiv i en klub/forening.

Skolen er under hele forløbet i tæt kommunikation med alle dine klubtrænere/instruktører og får på den måde hverdagen til at fungere optimalt for dig.

Sportsgrene

​Vi kan tilbyde et eliteforløb inden for flere forskellige sportsgrene - hvis din idrætsgren ikke er på listen kan du altid henvende dig til os, og høre nærmere om hvilke muligheder der er. Herunder en kort beskrivelse af de sportsgrene, hvor vi allerede har mulighed for at tilbyde et eliteforløb.

Fodbold: Vi har flere års erfaring med elitefodboldspillere på både pige- og drengesiden og har hvert år spillere, der er aktive på ungdomslandshold. AaB er skolens officielle samarbejdspartner - og vi har en række andre klubber, hvor vores elitespillere også kan være aktive herunder; Fortuna Hjørring, Hjørring IF (FC Vendsyssel), FC Jammerbugt og Aalborg KFUM, m.fl. Læs mere under AAE Elitefodbold.

Håndbold: Vi samarbejder med Elite Håndbold Aalborg og Aabybro Håndbold, hvor de dygtigste spillere har mulighed for at kombinere håndboldlinjen med klubtræning. Hertil kommer løbende besøg af dygtige gæstetrænere.

Springgymnastik: Vi er Nordjyllands gymnastikefterskole og de dygtigste springgymnaster kan ud over at følge skolens springlinje og obligatoriske gymnastik også være aktive på Aabybro GF’s konkurrencehold i teamgym, der træner på skolen hver tirsdag og torsdag aften. Det er selvfølgelig også muligt at vælge andre foreninger.

Golf: Vi har et tæt samarbejde med Aabybro Golfklub i forhold til at kunne lave et særlig tilrettelagt golfforløb for de dygtigste golfspillere.

Ski: Vi samarbejder med den danske skiskole og har desuden et tæt samarbejde med Hobro Skiklub.

Andet: Andre sportsgrene kan efter individuel aftale også indgå i eliteprogrammet. Fx kan boksning følge skolens fitnesslinje kombineret med boksetræning i Pandrup bokseklub.​

Ansøgning og økonomi

For at blive optaget skal du sende os en online ansøgning via hjemmesiden - hvor du beskriver dit nuværende niveau - klik her for at gå til ansøgningen.

Det koster ikke noget at ansøge om at blive en del af AAE elitesport. Det er vigtigt, at du kan dokumentere, at du dyrker din sport på et højt niveau i dag.

Efter vi har modtaget ansøgningen vil du modtage svar i forhold til den videre procedure, hvor du vil blive indkaldt til samtale og eventuelt prøvetræning eller tilsvarende.

Såfremt du bliver optaget i eliteprogrammet, vil du efterfølgende skulle udfylde en indmeldelse og vil blive opkrævet skolens almindelige indmeldelsesgebyr.

Vi gør opmærksom på, at der er en merpris på 100 kr. pr. uge for eliteprogrammet.

Bliver du ikke optaget i eliteprogrammet kan du stadig indmelde dig som elev på skolen og deltage på vores forskellige linjer, såfremt der stadig er ledige pladser.

Nyheder

Opvisningsplan for gymnastikopvisning 21/22

Vores gymnastikopvisning er på plads og vi er klar til at give jer alle en fantastisk opvisning! Find oversigten over datoer og steder her

Infomøde for årgang 22/23​

​Elevholdet til skoleåret 22/23 kommer på besøg onsdag d. 9. marts og torsdag d. 24. marts. (halvdelen på hver dag)

​På denne dag vil der være individuelle samtaler fra kl. 15:30 til 21:00.

Desuden får I muligheden for at se årgang 21/22 fremføre årets gymnastikopvisning kl. 17:00. Og endelig er der infomøde med skolens ledelse.

Invitationerne er lige på trapperne og udsendes i uge 6.

Vi glæder os til at se jer - SEA

International Boglig linje

Skriv for liv - Amnesty International

Elever på den Internationale Boglige linje havde en speciel opgave lige inden jul. Aabybro Posten kiggede forbi..

Læs mere her

Åbent hus

Det går stærkt med indmeldelserne til 23/24 og 24/25. Vi har nye datoer for besøg på skolen. 

Se datoer under kontakt eller send en mail til info@sportsefterskolen.dk


Vi glæder os til at se jer!

Skoleåret 22/23 - ingen ledige pladser

Vi skriver på venteliste til alle linjer i skoleåret 22/23.

Sportsefterskolen Aabybro vinder DM i fodbold for piger. Læs mere her ...

Camps Sportsefterskolen Aabybro

​Læs mere om camps på følgende link 

  • Uge 26 - Sommercamp
  • Uge 31 - Sommer camp
  • Uge 42 - Efterårscamp
  • Uge 8 - Vintercamp

Kontaktinfo

Sportsefterskolen Aabybro

​Kærvej 9
​9440 Aabybro

CVR: 22804553

Tlf.: 98 24 10 99
E-mail: info@sportsefterskolen.dk

​Nyttige links

Forældreintra »​

Youtube »

Fødevarestyrelsens kontrolrapporter »​​

​"Jeg havde aldrig troet at man kunne få så mange gode venner på én gang!"

Samarbejde

Skolen for dig