SPORT, FAGLIGHED, FÆLLESSKAB OG FREMTID

SEA FODBOLD - BREDDE OG ELITE

På SEA's fodboldlinje kan vi tilbyde fodbold på alle niveauer. Vi har ca. 50 drenge og 30 piger, der alle har det til fælles, at de brænder for fodboldspillet.

Vores fodboldlinje er kendetegnet ved stor seriøsitet og disciplin i træningen. Vi har forventninger om, at du hver dag leverer dit absolut bedste ligegyldigt om der er tale om træning, teori eller boglig undervisning.

Vi træner på banerne i Aabybro IF, hvor vi sammen med klubben har etableret en 10.000 m2 kunststofbane, så vi kan træne hele året rundt. Vi træner typisk 3 gange i ugen, hvor spillerne for det meste er delt i grupper efter niveau. Desuden deltager vi en række turneringer: Fx. skoleligaen, NM for Efterskoler og DM for efterskoler.

Vores bedst piger og drenge har gennem de seneste 10 år været blandt landets stærkeste efterskole-fodboldhold - og senest i 2018 blev skolens piger Danmarksmestre imens drengene er blevet top 4 i landet fem gange inden for de seneste år.

Som en del af fodboldlinjen kommer du også på en linjetur, hvor fællesskabet er i fokus - og samtidig forsøger vi at give spillerne en række unikke oplevelser på turen. De seneste 2 år har vi været i Barcelona, hvor vi har været så heldige at se en Champions League kamp i forbindelse med turen. Det kan vi ikke love er muligt hvert år, men vi tilstræber at komme ud og besøge en fodboldklub og se noget interessant fodbold.

Et mangeårigt samarbejde med de Nordjyske fodboldfyrtårne; AaB og Fortuna Hjørring, betyder at regionens dygtigste fodboldspillere ofte vælger Aabybro Efterskole - da de her kan kombinere efterskolelivet med fodbold på absolut højeste niveau. Dette tiltrækker samtidig dygtige fodboldspillere fra hele landet (og udlandet), hvor elitespillere fra bl.a. Thisted, Esbjerg, Varde, Horsens, Silkeborg, Orlando, Vejle, Næsby, Kolding og Kiel har været en del af skolens fodboldlinje gennem de seneste år. Vi har også samarbejde med klubber som FC Jammerbugt og Hjørring IF.

Det er dog ikke noget krav, at du skal være den nye Christian Eriksen for at blive en del af fodboldlinjen. Vi inddeler spillerne efter niveau - og træner både op og ned - lige som de bedste piger i perioder træner sammen med drengene.

Endelig har vi gennem de seneste år stor erfaring i samarbejde med DBU omkring ungdomslandsholdsspillere, hvor ikke mindre end 13 elever gennem de seneste år har været en del af et ulandshold.

Nyheder

Opvisningsplan for gymnastikopvisning 21/22

Vores gymnastikopvisning er på plads og vi er klar til at give jer alle en fantastisk opvisning! Find oversigten over datoer og steder her

Infomøde for årgang 22/23​

​Elevholdet til skoleåret 22/23 kommer på besøg onsdag d. 9. marts og torsdag d. 24. marts. (halvdelen på hver dag)

​På denne dag vil der være individuelle samtaler fra kl. 15:30 til 21:00.

Desuden får I muligheden for at se årgang 21/22 fremføre årets gymnastikopvisning kl. 17:00. Og endelig er der infomøde med skolens ledelse.

Invitationerne er lige på trapperne og udsendes i uge 6.

Vi glæder os til at se jer - SEA

International Boglig linje

Skriv for liv - Amnesty International

Elever på den Internationale Boglige linje havde en speciel opgave lige inden jul. Aabybro Posten kiggede forbi..

Læs mere her

Åbent hus

Det går stærkt med indmeldelserne til 23/24 og 24/25. Vi har nye datoer for besøg på skolen. 

Se datoer under kontakt eller send en mail til info@sportsefterskolen.dk


Vi glæder os til at se jer!

Skoleåret 22/23 - ingen ledige pladser

Vi skriver på venteliste til alle linjer i skoleåret 22/23.

Sportsefterskolen Aabybro vinder DM i fodbold for piger. Læs mere her ...

Camps Sportsefterskolen Aabybro

​Læs mere om camps på følgende link 

  • Uge 26 - Sommercamp
  • Uge 31 - Sommer camp
  • Uge 42 - Efterårscamp
  • Uge 8 - Vintercamp

Kontaktinfo

Sportsefterskolen Aabybro

​Kærvej 9
​9440 Aabybro

CVR: 22804553

Tlf.: 98 24 10 99
E-mail: info@sportsefterskolen.dk

​Nyttige links

Forældreintra »​

Youtube »

Fødevarestyrelsens kontrolrapporter »​​

​"Jeg havde aldrig troet at man kunne få så mange gode venner på én gang!"

Samarbejde

Skolen for dig