SPORT, FAGLIGHED, FÆLLESSKAB OG FREMTID

Aabybro Ny 9'ende

- fra elev til studerende på et år -

Hvis du ikke har brug for 10. klasse, men gerne vil opleve et efterskoleophold inden du skal videre på en ungdomsuddannelse - så er Aabybro Ny 9'ende lige noget for dig.

I Aabybro ny 9'ende får du ikke bare et skoleår, der fagligt lever fuldt op til folkeskolen - du får meget mere - og vi gør dig klar til at gå fra at være elev til at blive studerende.

Så hvorfor vente til 10. klasse - hvis du har modet på efterskole allerede i 9. klasse?

Undervisningen og studieparathed

​I Aabybro Ny 9'ende vil du møde en engageret og kreativ gruppe lærere, der arbejder tæt sammen for at gøre netop dit ophold helt unikt. De har fokus på, at du bliver fagligt forberedt til at gennemføre folkeskolens prøver med det bedst mulige resultat og samtidig arbejder de for, at undervisningen skal adskille sig fra det du har været vant til - bl.a. gennem tværfaglige samarbejder og en række anderledes og spændende undervisningsforløb. Der er bl.a. særligt fokus på værdien fremtid - der er en vigtig del af vores værdigrundlag - og gruppen har tilknyttet uu-vejledere som er med til at guide eleverne i forhold til fremtidige valg af uddannelse og arbejde.

En væsentlig del af Aabybro Ny 9'ende handler om at gøre dig studieparat. Heri ligger en forståelse af at gøre dig klar til at gå fra at være elev til at blive studerende på ungdomsuddannelserne. Det vil sige, at der fx arbejdes med, hvordan du indgår i gruppearbejde, og hvordan du bruger studietimer på at fordybe dig i et stof.

I 9. klasse forventer vi, at du kan indgå i en klasse uden at være forstyrrende for andre, at du er undervisningsparat når lektionerne starter og indstillet på at yde en indsats for, at alle får det optimale ud af undervisningen.

Rejser

Alle elever i Aabybro Ny 9'ende kommer på en fællestur og en rejse med deres idrætslige linjefag. 

For elever med særlig interesse for det internationale vil det være muligt at tilkøbe en rejse til USA, hvor der vil være fokus på kultur og udveksling. Her arbejder vi sammen med Dr. Phillips High School i Orlando, Florida - hvor vi gennem mere end 10 år har haft et velfungerende internationalt samarbejde.

Inklusion og elever med særlige behov

Vi har et særligt tilbud til elever med særlige behov. Det betyder, at man i den boglige undervisning er placeret på et lille hold, hvor undervisningen er specielt tilrettelagt og med flere lærerressourcer tilknyttet.

Hvis du vil høre mere om Aabybro Ny 9'ende er du meget velkommen til at kontakte skolen på 98241099 eller skrive på info@aabybroefterskole.dk

NYHEDER!

International Boglig linje

Skriv for liv - Amnesty International

Elever på den Internationale Boglige linje havde en speciel opgave lige inden jul. Aabybro Posten kiggede forbi..

Læs mere her

Åbent hus

Det går stærkt med indmeldelserne til skoleåret 22/23 og 23/24. Vi har nye datoer for besøg på skolen. 

Se datoer under kontakt, eller send en mail til info@sportsefterskolen.dk


Vi glæder os til at se jer!

Skoleåret 22/23 - ledige pladser...

 ​

Det går stærkt i øjeblikket. 

I skoleåret 22/23 er der kun ledige pladser på golflinjen og for drenge på springlinjen. Desuden har vi åbnet for et par pigepladser på fodbold- og håndboldlinjen.

Sportsefterskolen Aabybro vinder DM i fodbold for piger. Læs mere her ...

Camps Sportsefterskolen Aabybro

​Læs mere om camps på følgende link 

  • Uge 7-En dag på efterskole
  • Uge 8 - Vintercamp
  • Uge 26 - Sommercamp
  • Uge 31 - Sommer camp
  • Uge 42 - Efterårscamp

Kontaktinfo

Sportsefterskolen Aabybro

Højskolevej 7
​9440 Aabybro

CVR: 22804553

Tlf.: 98 24 10 99
E-mail: info@sportsefterskolen.dk

​Nyttige links

Forældreintra »​

Youtube »

Fødevarestyrelsens kontrolrapporter »​​

​"Jeg havde aldrig troet at man kunne få så mange gode venner på én gang!"

Samarbejde

Skolen for dig