SPORT, FAGLIGHED, FÆLLESSKAB OG FREMTID

Fælles fag

Nogle fag på Aabybro Efterskole synes vi er så vigtige, at alle elever uanset valg af linje, bogligt fokus, klassetrin eller særlige interesser skal have dem. Det er vore fælles fag som du nedenfor kan læse en kort beskrivelse af.

Fællesaktuelt

Når man går på efterskole kan man godt komme til at glemme verdenen omkring en. Det er vigtigt for os, at du forlader skolen ikke som et mindre, men som et mere oplyst menneske i forhold til samfundet omkring dig. 

Derfor har vi én gang om ugen efter fællessamlingen en halv times Fællesaktuelt hvor I tager udgangspunkt i ugens nyheder og taler om og evt. diskuterer disse.

Fællesdans

Nogle af de mest hyggelige timer er uden tvivl vores fællesdans-timer. Du kommer til at prøve alle mulige slags danse - det er også her I typisk lærer at danse Les lanciers til årets store galla-fest.

Fællesgymnastik

Nogle af årets største fællesskabs-oplevelser ligger og venter på dig for enden af den obligatoriske fællesgymnmastik. Det kan være den første fremvisning til fx bedsteforældredagen eller den største opvisning for mange tusinde tilskuere i Gigantium. 

Og et seværdigt resultat som I som elevhold med rette kan være stolte af at vise frem opnås gennem et langt forløb hvor I begynder fra nærmest nul og så uge efter uge bygger på indtil I tilsammen har skabt en færdig og flot opvisning.

Fællessang

​Typisk en gang om ugen har vi efter den daglige fællessamling en halv times fællessang. En af ugen hyggeligste timer. Hvert år er forskellig og hvert elevhold får altid skabt lige præcis deres egne favorit-sange. Hvad bliver jeres favoritter?

Fællestime

​En til to gange om ugen har vi fællestime. Indholdet i fællestimer kan være fuldstændig forskellige fra gang til gang - helt afhængig af hvem der har dem. 

Nogle lærere fortæller om personlige ting, andre har et fast repertoire af fortællinger og andre gange er der også praktiske ting vi skal have ordnet fx i forbindelse med arrangementer. 

NYHEDER!

International Boglig linje

Skriv for liv - Amnesty International

Elever på den Internationale Boglige linje havde en speciel opgave lige inden jul. Aabybro Posten kiggede forbi..

Læs mere her

Åbent hus

Det går stærkt med indmeldelserne til skoleåret 22/23 og 23/24. Vi har nye datoer for besøg på skolen. 

Se datoer under kontakt, eller send en mail til info@sportsefterskolen.dk


Vi glæder os til at se jer!

Skoleåret 22/23 - ledige pladser...

 ​

Det går stærkt i øjeblikket. 

I skoleåret 22/23 er der kun ledige pladser på golflinjen og for drenge på springlinjen. Desuden har vi åbnet for et par pigepladser på fodbold- og håndboldlinjen.

Sportsefterskolen Aabybro vinder DM i fodbold for piger. Læs mere her ...

Camps Sportsefterskolen Aabybro

​Læs mere om camps på følgende link 

  • Uge 7-En dag på efterskole
  • Uge 8 - Vintercamp
  • Uge 26 - Sommercamp
  • Uge 31 - Sommer camp
  • Uge 42 - Efterårscamp

Kontaktinfo

Sportsefterskolen Aabybro

Højskolevej 7
​9440 Aabybro

CVR: 22804553

Tlf.: 98 24 10 99
E-mail: info@sportsefterskolen.dk

​Nyttige links

Forældreintra »​

Youtube »

Fødevarestyrelsens kontrolrapporter »​​

​"Jeg havde aldrig troet at man kunne få så mange gode venner på én gang!"

Samarbejde

Skolen for dig